Hej alla ÖLO-medlemmar!

Då börjar det här året gå mot sitt slut. I skrivandets stund lyser vinter och snö med sin frånvaro men än hinner det komma.

Söndagen den 13/10 hade vi medlemsmöte på Solna Sundbybergs Brukshundklubb. På mötet informerades och diskuterades om bl.a arbetsgruppen Arvet, som idag består av två arbetsgrupper; Klubbstuga/appellplan och Boxerhälsa/forskning.

På mötet beslutades det att egen klubbstuga inte är aktuellt med ett så lågt intresse.

Styrelsen fick i uppdrag att titta på hur kostnader, ett samarbete och avtal gällande lokalhyra av Solna Sundbybergs BK skulle kunna se ut. Förslag kommer att presenteras på årsmötet för ett giltigt beslut.

Boxerhälsa/forskningsgruppen håller på att arbeta fram ett förslag till statuter, som även det kommer att presenteras på årsmötet 2020. Syftet är att skapa en fond som ska bidra till förbättrad hälsa och sundhet hos boxerrasen.

Styrelsen informerade också att man öppnat ett sparkonto för arvspengarna. Detta för att ge någon form av sparränta och att visa att styrelsen förvaltar pengarna på bästa sätt.

MH/MT

Intresset har inte varit stort för MH/MT, vilket troligtvis har att göra med att det varit få kullar födda 2018 att testa. Man har även konstaterat att det är väldigt svårt att få tag i funktionärer. En behjälplig del skulle vara ett större engagemang och hjälp från medlemmar till MH/MT-kommittén.

Vi tar tillfället i akt att kolla om det finns några uppfödare som önskar göra MH/MT under 2020.

Hör av dig till styrelse@olo.boxerklubben.org, vid ev. frågor ring Kajsa på tel.nr 076-3188162.

Årsmöte

Söndag 23 februari 2020 kommer vi att ha årsmöte på Solna Sundbybergs Brukshundklubb, kl. 13.00-15.00. Då väljer man bl.a vilka styrelsemedlemmar man vill ha i sitt lokalområde. Om du är intresserad av att delta i ÖLO’s styrelsearbete, hör av dig till valberedningen, helena@boxerklubben.org. Alla medlemmar är välkomna till årsmötet!

ÖLO-mästare 2019!

Alla duktiga tävlingsekipage som varit ute och visat sina färdigheter, skicka in era tävlingsresultat. Det ska vara minst 3 godkända resultat inom bruks, lydnad eller IGP/BSL. Skicka resultaten till sekr@olo.boxerklubben.org

Som vanligt ber vi er att hålla koll på vår FB-sida, hemsidan och er mail, så att ni inte missar någon information från ÖLO.

Nu återstår bara att önskar er en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!