Hej VLOare!

Tiden går fort och vi är redan halvvägs in i oktober. Höstlägret ligger nu bakom oss och vi hoppas att alla deltagare fick en kul och lärorik helg, vädret till trots.

Nu är det dags att blicka framåt mot årets sista och nästa års första evenemang och till dessa behöver vi verkligen våra medlemmars hjälp!

28 november anordnar vi vår boxerspecial i Tångahallen i Vårgårda. Vi hoppas på många anmälningar nu när det inte föreligger några restriktioner för antalet deltagare. Om ni inte redan har anmält er så är det bara att klicka här: https://brgshow.eu/app/entryForm.php?uuid=2676db6f-010f-4317-bd38-b27b1436e380

Till boxerspecialen kommer vi behöva hjälp med att bemanna sekretariatet samt caféterian. Kan du stå ett pass? Hör då av dig till Emma Silén på emma.silen@boxerklubben.org så snart som möjligt så att vi vet att vi får ihop de funktionärer som behövs!

6-9 januari 2022 är det dags för My Dog och VLO har fått frågan om att hålla i Boxermontern på Svenska Mässan. Vi tycker detta är viktigt för att informera om rasen och om klubben, men de sista åren har det varit jättesvårt för styrelsen att genomföra uppdraget. För att få ha en monter måste man bemanna den under hela utställning samt delta i rasparaden som går varje dag. Vi brukar dela upp det i tre pass per dag och till varje pass behöver vi minst en hund och helst två personer, plus en hund som kan gå med i rasparaden mitt på dagen.

Om vi ska kunna acceptera detta uppdrag måste vi få veta snarast att det finns härliga VLOare som kan ställa upp och stå i montern. Det är inget hinder att vara ny, då ser vi till att ni får stå med någon mer erfaren. Däremot är det viktigt att alla monterhundar orkar med miljön inne på MyDog och gärna står och hälsar på folk i ett par timmar.

Kan du hjälpa till med detta? Hör då av dig till Malin Andersson på stina.torsten@gmail.com.

Vi behöver också några stycken personer som kan hjälpa till att bygga montern på onsdag kväll och några som kan hjälpa till att plocka ner den igen på söndag kväll. Passar det dig bättre? Kontakta även då Malin Andersson.

Vi hoppas att vi ses både på boxerspecialen och MyDog!

Styrelsen

Anmälan är nu öppen till VLOs boxerspecial som (förhoppningsvis, naturligtvis beroende på då rådande regler) kommer att hållas den 28/11 i Tångahallen i Vårgårda. Det blir alltså en inomhusutställning och underlaget i hallen är utmärkt för utställningar, med mjukt konstgräs som inte blir halt.

Domare är Tuula Seppäla med Ingrid Anderson som reservdomare.

Anmäl här.

vloSpecial2021

Som vi tidigare meddelat kommer VLOs årsmöte att äga rum den 11/3 via den digitala plattformen Zoom. Ett fel hade dock smugit sig in angående tiden, mötet startar 18.30 och inget annat. Nedan kan ni ta del av årsmöteshandlingarna; vi kommer att lägga till den ekonomiska rapporten så snart den är klar.

Dagordning årsmöte 2021

Verksamhetsberättelse 2020

Verksamhetsplan 2021

Valberedningens förslag

Balansrapport

Resultatrapport

Revisionsberättelse

Budget 2021

Glöm inte att ni måste föranmäla er till mötet för att få länken till Zoom utskickad. Ni anmäler er till linda.antonsson@gmail.com.