boxerSmBanner

Snart dags för Boxer SM 2019

Nu börjar Boxer SM 2019 närma sig med stormsteg! Planerna för SM är i full fart. Boxer SM går på Tånga Hed i Vårgårda 9 -11 augusti och det är en helg som går helt i boxerns tecken.

På fredagen har vi invigning, officiellt lydnadsprov och för första gången FH-spår.

På lördagen är det officiella brukstävlingar i sök och spår, officiella tävlingar i IGP (f.d. IPO) och BSL samt chans att exteriörbeskriva sin hund. Efter tävlingarna har vi prisutdelning och SM medaljörerna får kliva upp på pallen och ta emot sina medaljer och folkets jubel! Kvällen avslutas med en stor Kamratfest där vi äter och dricker gott, dansar och umgås så länge vi orkar!

På söndag är det stor officiell utställning samt inofficiell utställning för valpar. Söndagen bjuder även på en uppskattad veteranparad, där alla hundar som fyllt 8 år får vara med och visa upp sig.

Det är här är verkligen en helg du inte vill missa. Man kan delta på många olika vis, tävla, ställa ut, träffa gamla vänner, lära känna nya, träffa uppfödare, träffa många härliga boxrar, hjälpa till som funktionär eller varför inte göra lite av alltihopa!!

Här på klubbens webbplats kommer det komma information efter hand. Man kan också följa evenemanget med senaste nytt på klubbens Facebook-sida (facebook.com/SvenskaBoxerklubben/)

PM till tävlingarna 

PM Boxer SM 2019

PM Lydnad Bruks IGP BSL Boxer SM 2019

 

Annonsen för Boxer SM med information om domare, anmälningsavgifter med mera:

annonsSM2019

Alla är hjärtligt VÄLKOMNA till Boxer SM 2019!!!

Hälsningar

SM kommittén