vloJulhalsning2020

vloLager2020
Nu är det snart dags !!
2 oktober - 4 oktober 2020
 
KL 18.00 den 26:augusti öppnar anmälan för VLO´s höstläger som går av stapeln på Tånga Hed i Vårgårda. 
I år kommer vi ha 3 grupper med en blandning som vi hoppas passar både gamla som nya deltagare, erfarna som oerfarna.
 
Grupper:
IGP - Fullt!
Team & Socialisering - Lediga platser
Lydnad & Spår - Lediga platser
 
 
För er som inte har varit med tidigare…. Ta chansen! Vi är en trevlig klubb som älskar Boxer och som har roligt tillsammans. Det spelar ingen roll hur mycket du och din hund har gjort innan, alla är välkomna att träna sin hund oavsett nivå/erfarenhet. 
 
Är du osäker på vilken grupp du ska välja så maila eller skriv på Messenger till mig så ska jag försöka hjälpa er: (Elin_hon@hotmail.com)
 
Pris: 1950kr
Medföljare: 750 kr
I priset ingår: Kost, logi, kursavgift samt hyra av planer.
Frukost och det ni vill dricka till middagarna tar ni själva med.
Läs mer om boendet via länken: https://www.tangahed.se/boende/
 
Info gällande anmälan: 
Anmälan öppnar som sagt kl 18.00 den 26:e augusti. Alla anmälningar som kommer in innan angiven tid kommer vi bortse från. Anmälan är bindande!! Det innebär att ingen avgift betalas tillbaka om inte ersättare hittas. Hör av dig genast om du får förhinder så kan vi kika om vi har några reserver på tur. Anmälningsavgiften ska vara Boxerklubben tillhanda Senast den 14 september.
 
Betalning
Plusgiro: 224138-8
Märk med: Läger + ditt namn
 
Tips: 
Många grupper är populära så är det en specifik grupp du är sugen på får du hänga på låset. Anmälningarna hanteras i den ordning dom kommer in. VLO medlemmar har företräde.
 
Tillhör du annat LO eller önskar träna annan ras kan du chansa och skicka in din anmälan tidigast 18.00 26:e augusti. Även dessa anmälningar tas i den ordning dom kommer in. 
I anmälan anger du ditt namn, hundens namn, vilket lokalområde du är medlem i och ev allergier samt vilken grupp du önskar vara med i.
Varmt välkomna!

vloTavling2020

Hej VLOare!

Här kommer årets första nyhetsbrev från er styrelse.

Vi vill börja med att tacka alla som ställde upp för klubben på Adventsvalpen och på MyDog! Adventsvalpen i Tångahallen blev ett fantastiskt lyckat arrangemang som givit oss ett stort tillskott i kassan och som gör att ekonomin går med plus i år! Vi har därför redan bokat Tångahallen för årets upplaga av Adventsvalpen. Boxermontern blev också väldigt populär och alla gjorde en toppeninsats.

Vidare vill vi påminna om att söka våra vandringspriser! Om ni har tävlat under 2019 så glöm inte att skicka in era resultat för att tävla om LO-mästare i bruks, igp/bsl och lydnad samt Henry Alhboms minnespris. Till LO-mästare får man räkna sina tre bästa resultat inom respektive gren (bruks, igp/bsl och lydnad) och för Henry Alhboms minnespris gäller ett bruksresultat. Skicka era resultat senast den 31 januari till linda.antonsson@gmail.com.

LO-mästarna samt vinnaren av minnespriset kommer att avslöjas på årsmötet 2020 som äger rum den 16 februari kl. 12.00 i stugan på Alleby. Vi hoppas att så många av er som möjligt kan delta! Anmäl er gärna till eventet i vår Facebook-grupp så vi vet ungefär hur många som kommer (vi ska ju beställa smörgåstårtor!): https://www.facebook.com/events/180844512975452/

Att komma på årsmötet ger er också första tjing på att anmäla till vårens och höstens kurser, som är som följer:

Lydnad med Åsa Sellidj 21-22 mars.
Spår med Jessica Marklund 25-26 april.
Lydnad med Frida Wallén 15-16 september.

Efter årsmötet lägger vi ut dem i VLOs Facebook-grupp, om det finns några platser kvar!

En röjardag för att rensa och städa stugan samt arbeta med mentalbanan har vi planerat in till den 3 maj. Det kommer att gå åt mycket folk, så boka gärna in den dagen om du har möjlighet. Vi har preliminärt tänkt anordna ett eller två MH-prov helgen 16-17 maj, och då behöver banan vara i fint skick.

Under våren kommer vi så klart också att anordna vår boxerspecial på Lerum, i år den 23 maj. Till den kommer vi att behöva funktionärer, så skriv gärna upp detta datum redan nu!

Tyvärr blir det ingen familjedag under våren, tiden räcker helt enkelt inte till. Däremot blir det KM och medlemsträff tisdag 9 juni.

Alla de olika aktiviteterna kommer att läggas upp som event i VLOs Facebook-grupp, https://www.facebook.com/groups/218403694924691/, så att man lätt kan hålla reda på dem. :)

Hoppas att vi ses på årsmötet!

Styrelsen

Styrelsen önskar alla medlemmar och intresserade välkomna till VLOs årsmöte söndag den 16 februari kl. 12.00 i vår klubbstuga på Alleby! Vi kommer att kora årets LO-mästare i bruks, IGP och lydnad samt vinnaren av Henry Ahlboms minnespris. Dessutom bjuder vi så klart på smörgåstårta och de som är närvarande får chansen att anmäla till vårens kurser före alla andra.
 
Gå gärna in på eventet på Facebook och kryssa i om du kommer, så att vi vet på ett ungefär hur många som kommer:
 
Årsmöteshandlingar: