boxerlagerVinjett2Drömmer du om sommaren och Boxerläger? Du är inte ensam. Lägerkommittén arbetar för fullt och nu är information om den första instruktören släppt.

OBS: Lägrets genomförande är naturligtvis beroende av COVID-19 situationen och gällande regler och rekommendationer.

Läs mer här.

valpErikSundbergDen nya valphänvisningen presenterar nu alla registrerade valpkullar och därför kan vi räkna med att allt fler valpköpare söker sig till uppfödarregistret.  Tyvärr är många uppgifter i registret inte korrekta.
 
Vi ber därför alla anslutna uppfödare att gå in på uppfödarregistret och kontrollera sina uppgifter. Är något inte korrekt, maila rätt uppgifter till ulrika@boxerklubben.org så rättas det till.  Vi vill också veta om din kennel inte längre är aktiv, så vi i så fall kan ta bort den från registret.

hundtoppI olika facebookgrupper har det dykt upp bilder på väldigt snygga hemmastickade boxertröjor.Tröjan som Bosse bär är skapad av Kerstin Nilsson som har stickat många tröjor, helt på fri hand. En tröja hamnade hos Inger Tjärndal och i senaste numret av Boxerbladet har vi kunnat läsa om hur Inger från denna tröja tog fram ett stickmönster. Nu ligger mönstret och Ingers historia om tröjan uppe på Hantverkssidan. Så nu är det bara att börja sticka!

Länk till Hantverkssidan

Den nya resultatrapporteringen finns nu uppdaterad under tävlingsresultat, Resultat för spår, sök, rapport, BH, IGP och BSL finns för åren 2009-oktober 2020 samt lydnad för 2017-oktober 2020.
Programmet Lathunden som används för att få ut resultaten har uppvisat en del oväntade och märkliga felexporter. Varför det blir fel vet vi fortfarande inte men nu ska de listor som är uppe vara korrekta. Om du saknar ett resultat
eller ser att något resultat är felaktigt, maila till webredaktion@boxerklubben.org. Ange hundens regnr samt vilken tävling det gäller, så lägger vi in resultatet efter kontroll mot SKK Hunddata.