boxerskolan

Boxerskolan Grund 2019 (1 aug-31 dec)

Boxerskolan Grund är en virtuell träningsgrupp som riktar sig mot “gröna” boxerekipage som inte tävlat tidigare. Vet du inte hur ni ska kunna ta er till er första tävlingsstart? Här har du chansen att få stöd, coachning och nya träningskamrater. Boxerskolan Grund pågår 1 augusti-31 december 2019.

Information om ansökan till Boxerskolan Grund finner du längre ned på denna sida. 

Vem är välkommen att ansluta till Boxerskolan Grund?

boxerskolanGrundEvaDu har en boxer som aldrig tävlat och behöver hjälp i er träning och en extra push för att komma ut på tävlingsarenan. Du är beredd att lägga ner den tid och det engagemang som krävs under fem månader med hjälp av två aktiva coacher. Och såklart är du medlem i Boxerklubben.

Boxerskolan Grund är en virtuell träningsgrupp och därför är det av stor vikt att du är bekväm i det forum som Facebook erbjuder. Coacherna kommer vägleda träningen och ge er uppgifter men träningsgruppen bygger lika mycket på att deltagarna bjuder på egna inlägg i form av ord, bild och film. Du behöver visa dig aktiv minst en gång per vecka. Självfallet har vi ett totalt snällhetskrav där vi behandlar varandra med respekt för det man delar med sig av. Genom ett gott klimat i gruppen skapar vi trygghet och gör varandra bättre. Är du inte aktiv kan du inte vara kvar i gruppen.

Boxerskolan Grund erbjuder 12 platser. Det begränsade antalet deltagare är för att coacherna önskar en aktiv grupp med trygghet och engagemang vilket kan vara svårare i en stor grupp. Beroende på var deltagarna bor i landet kan vi förhoppningsvis också ordna fysiska träffar. Coacherna för 2019 kommer att vara Towe Melander och Karin Lehrman, två kunniga hundförare med lång erfarenhet av boxer.

Hur och när kan jag ansöka om att vara med i Boxerskolan Grund?

Ansökningsperiod till Boxerskolan Grund är 1-31 juli. Coacherna kommer att välja ut deltagarna genom att besluta vilka de tror sig kunna hjälpa bäst och som är beredda att satsa aktivt själva.

Filma dig och din boxer där du presenterar er själva och era mål för Boxerskolan Grund i form av ett SMART-mål. Skicka filmen med t.ex. https://wetransfer.com/ till boxerskolan@boxerklubben.org fram till 31 juli. Är du osäker på hur du gör, följ manualen som här nedan eller skicka gärna ett mail så ledsagar vi dig.

bildManualWeTransfer2019       

Smarta mål Boxerskolan from Svenska Boxerklubben on Vimeo.

Klicka på bilderna för att läsa manual och filmpresentation.  


SMART-mål är en väl beprövad och bra metod för att ställa upp mål.

Här är ett exempel på ett SMART resultatmål med hjälp av SMART-metoden:

S står för Specifikt:“Vi ska ha över 160 poäng i startklass”.

M står för Mätbart:“Jag kan se att målet är uppfyllt för poängen står på mitt protokoll.”

A står för Accepterat:“Det här är ett mål som jag själv har valt och jag är beredd att satsa på att nå det.”

R står för Realistiskt:“Min hund har förut- - sättningarna och jag har kunskapen och tiden att lägga ner på att träna in det.”
T står förTidsbestämd:“Det ska vara klart om fem månader. Då kan jag enkelt svara på om jag uppnått målet eller ej.”
Så SMART är det!

Kontakt Boxerskolan Grund

boxerskolan@boxerklubben.org