bannerVlo

Nyheter

Som vi tidigare meddelat kommer VLOs årsmöte att äga rum den 11/3 via den digitala plattformen Zoom. Ett fel hade dock smugit sig in angående tiden, mötet startar 18.30 och inget annat. Nedan kan ni ta del av årsmöteshandlingarna; vi kommer att lägga till den ekonomiska rapporten så snart den är klar.

Dagordning årsmöte 2021

Verksamhetsberättelse 2020

Verksamhetsplan 2021

Valberedningens förslag

Balansrapport

Resultatrapport

Revisionsberättelse

Budget 2021

Glöm inte att ni måste föranmäla er till mötet för att få länken till Zoom utskickad. Ni anmäler er till linda.antonsson@gmail.com.

Hej VLOare!

Dags för årets första nyhetsbrev!

Styrelsen har tagit beslut om att anordna ett digitalt årsmöre som kommer att hållas via mötesplattformen Zoom som vi har tillgång till via SBK. Eftersom vi behöver skicka ut en länk som man använder för att ansluta sig till mötet på behöver de som vill delta anmäla sig till linda.antonsson@gmail.com.

Datum & tid för årsmötet: 11/3 18.00

En formell kallelse med dagordning kommer att gå ut något senare och även publiceras i FB-gruppen och på hemsidan, tillsammans med övrigt relevant material för årsmötet.

Styrelsen har också beslutat att det inte kommer att delas ut några vandringspriser eller koras några LO-mästare för 2020. Istället slår vi ihop 2020 och 2021 så att man kan räkna resultat från båda åren vid nästa ansökningstillfälle. På så sätt följer vi det AS har beslutat för de centrala vandringspriserna.

Vi vet i nuläget inte hur det blir med vår Boxerspecial (6 juni) eller med Adventsvalpen (27 november) men vi hoppas kunna genomföra dem. Mer information om detta kommer längre fram i vår. Vi planerar även för ett MH, en kurs, något eller några prova-på tillfällen samt såklart vårt höstläger (1-3 oktober). Hör gärna av er om ni har förslag eller önskemål!

Naturligtvis är alla aktiviteter beroende av hur rekommendationerna med anledning av COVID-19 ser ut just då.

Slutligen undrar säker många hur det går med Alleby. Som vi meddelade i höstas fick vi ett uppskov till sommaren 2021 (specifikt, 30 juni 2021) och vi ska återigen försöka få till ett möte med ägarna. Smittsituationen gjorde det svårt i höstas men vi hoppas att kunna hitta ett datum ganska tidigt här på våren. Vi har även fått in lite olika förslag från er medlemmar på alternativ till Alleby och dessa kommer vi att diskutera framöver.

Styrelsen