bannerVlo

Nyheter

Vandringspriser VLO 2018

 

Hej VLO:are!

Nu börjar det bli dags att summera år 2018 och därmed hög tid att söka Svenska Boxerklubben VLO:s vandringspriser!

LO-mästare i bruks, tre bästa resultaten i bruks, behöver inte vara samma klass. Pris även till tvåan och trean. Du kan söka på endast två resultat också men totalsumman delas fortfarande på tre.

NYTT FÖR I ÅR: LO-mästare i ipo/bsl, tre bästa resultaten i ipo/bsl, behöver inte vara samma klass. Pris även till tvåan och trean. Du kan söka på endast två resultat också men totalsumman delas fortfarande på tre.

LO-mästare i lydnad, tre bästa resultaten i lydnad, behöver inte vara samma klass. Pris även till tvåan och trean. Du kan söka på endast två resultat också men totalsumman delas fortfarande på tre.

Henry Ahlboms minnespris, det bästa resultatet i bruks.

Tveka inte utan skicka in dina resultat nu, man vinner inget om man inte söker!!!

Skicka in dina resultat till Linda Antonsson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och inkludera tävlingsdatum, klass, resultat och ditt och hundens namn!

SISTA DAG ATT SÖKA är 31 januari 2019!

Priserna delas ut på VLO:s årsmöte den 24 februari i klubbstugan på Alleby.

Lycka Till!!!

Årsmöte 2019

Boxerklubben VLO kallar till årsmöte 2019!

Tid & plats: Söndag 24 februari kl. 13.00 i klubbstugan på Alleby.

Vi bjuder på smörgåstårta och korar 2018 års LO-mästare i bruks, ipo/bsl och lydnad samt vinnare av Henry Ahlboms minnespris. Alla årsmöteshandlingar kommer att publiceras på VLOs hemsida under januari 2019. Saknar du tillgång till dator kan du kontakta sekreterare Linda Antonsson på 0730-630345 för att få dem hemskickade.

Ett event kommer att skapas på Facebook under januari 2019 och för att vi ska veta ungefär hur många som kommer är det önskvärt att man anmäler sig där. Varmt välkomna!