bannerVlo

Nyheter

Hej VLOare!

Det är dags för nyhetsbrev tre för 2019 från er styrelse. För att hålla oss strikt till en gång i kvartalet skulle vi egentligen ha skickat ut detta i början på juli, men då vi hade vårt första möte efter sommaren igår så fick det vänta tills nu. Fördelen är att vi har en hel del att meddela er. Vi börjar med kommande aktiviteter! Den 14 september är det dags för lydnadstävling ute på Alleby för startklass, klass 1, klass 2 och klass 3. Vi vill gärna se fler anmälningar, speciellt boxerekipage, så skynda er att anmäla! Ordinarie anmälningstid går ut nu på fredag (23 augusti). Efter detta kommer vårt läger på Tånga Hed, 27-29 september. I skrivandets stund finns det platser kvar i alla grupper, men om ni vill vara med är det bäst att ni anmäler er snarast. Vi erbjuder IGP (två grupper), teambuilding & socialträning, relation, tävlingslydnad samt en spårgrupp utan instruktör där deltagarna hjälper varandra. För mer information, se Facebook

https://www.facebook.com/groups/218403694924691/permalink/2221471857951188/

Årets aktiviteter avslutas med Adventsvalpen i Tångallen på Tånga Hed. Utställningen har precis fått en egen hemsida, där ni kan läsa allt om arrangemanget:http://www.adventsvalpen.se

Kom ihåg att vi kommer att behöva många funktionärer denna dag, så boka gärna in datumet redan nu! Utställningen finansierar klubbstugan och planen ute på Alleby, så den är mycket viktig för klubben.

På tal om vad just DU kan göra för din klubb har vi ett par andra saker som vi i styrelsen skulle behöva hjälp med. Vår åkgräsklippare som vi klipper appellplanen med har gått sönder. Är du eller känner du någon som är duktig på motorer får du gärna höra av dig. Vi vet ännu inte precis vad felet är och om det går att laga eller ej.

Sen har vi fått in en del förfrågningar om att anordna MH och/eller MT om hösten. Vi har ju alltid försökt att ordna några per år, men faktum är att det börjar bli väldigt svårt att få ihop det. Vi hoppas kunna anordna åtminstone ett MH och kanske även ett MT i slutet av oktober, men det är inte helt lätt att fylla alla roller som t.ex figuranter och testledare. Om du är utbildad för dessa roller och kan tänka dig att ställa upp får du gärna höra av dig till styrelsen. Vi tar också väldigt gärna emot hjälp med att röja i banan innan testen blir av.

För att kontakta styrelsen, använd adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Styrelsen