Nyheter VLO

bannerVlo

Nyheter

Hej VLOare!

Här kommer årets första nyhetsbrev från er styrelse.

Vi vill börja med att tacka alla som ställde upp för klubben på Adventsvalpen och på MyDog! Adventsvalpen i Tångahallen blev ett fantastiskt lyckat arrangemang som givit oss ett stort tillskott i kassan och som gör att ekonomin går med plus i år! Vi har därför redan bokat Tångahallen för årets upplaga av Adventsvalpen. Boxermontern blev också väldigt populär och alla gjorde en toppeninsats.

Vidare vill vi påminna om att söka våra vandringspriser! Om ni har tävlat under 2019 så glöm inte att skicka in era resultat för att tävla om LO-mästare i bruks, igp/bsl och lydnad samt Henry Alhboms minnespris. Till LO-mästare får man räkna sina tre bästa resultat inom respektive gren (bruks, igp/bsl och lydnad) och för Henry Alhboms minnespris gäller ett bruksresultat. Skicka era resultat senast den 31 januari till linda.antonsson@gmail.com.

LO-mästarna samt vinnaren av minnespriset kommer att avslöjas på årsmötet 2020 som äger rum den 16 februari kl. 12.00 i stugan på Alleby. Vi hoppas att så många av er som möjligt kan delta! Anmäl er gärna till eventet i vår Facebook-grupp så vi vet ungefär hur många som kommer (vi ska ju beställa smörgåstårtor!): https://www.facebook.com/events/180844512975452/

Att komma på årsmötet ger er också första tjing på att anmäla till vårens och höstens kurser, som är som följer:

Lydnad med Åsa Sellidj 21-22 mars.
Spår med Jessica Marklund 25-26 april.
Lydnad med Frida Wallén 15-16 september.

Efter årsmötet lägger vi ut dem i VLOs Facebook-grupp, om det finns några platser kvar!

En röjardag för att rensa och städa stugan samt arbeta med mentalbanan har vi planerat in till den 3 maj. Det kommer att gå åt mycket folk, så boka gärna in den dagen om du har möjlighet. Vi har preliminärt tänkt anordna ett eller två MH-prov helgen 16-17 maj, och då behöver banan vara i fint skick.

Under våren kommer vi så klart också att anordna vår boxerspecial på Lerum, i år den 23 maj. Till den kommer vi att behöva funktionärer, så skriv gärna upp detta datum redan nu!

Tyvärr blir det ingen familjedag under våren, tiden räcker helt enkelt inte till. Däremot blir det KM och medlemsträff tisdag 9 juni.

Alla de olika aktiviteterna kommer att läggas upp som event i VLOs Facebook-grupp, https://www.facebook.com/groups/218403694924691/, så att man lätt kan hålla reda på dem. :)

Hoppas att vi ses på årsmötet!

Styrelsen

Hej VLOare!
 
Nu är det dags att söka Svenska Boxerklubben VLO:s vandringspriser!
 

LO-mästare i bruks, tre bästa resultaten i bruks, behöver inte vara samma klass. Pris även till tvåan och trean. Du kan söka på endast två resultat också men totalsumman delas fortfarande på tre.

LO-mästare i igp/bsl, tre bästa resultaten i igp/bsl, behöver inte vara samma klass. Pris även till tvåan och trean. Du kan söka på endast två resultat också men totalsumman delas fortfarande på tre.

LO-mästare i lydnad, tre bästa resultaten i lydnad, behöver inte vara samma klass. Pris även till tvåan och trean. Du kan söka på endast två resultat också men totalsumman delas fortfarande på tre.

Henry Ahlboms minnespris, det bästa resultatet i bruks.

Tveka inte utan skicka in dina resultat nu, man vinner inget om man inte söker!!!

Skicka in dina resultat till linda.antonsson@gmail.com och inkludera tävlingsdatum, klass, resultat och ditt och hundens namn!

SISTA DAG ATT SÖKA är 31 januari 2019!

Priserna delas ut på VLO:s årsmöte den 16 februari i klubbstugan på Alleby.