Hej VLO:are!
 
Det blev ett längre uppehåll än tänkt men här kommer äntligen årets andra nyhetsbrev!

Vi hoppas att alla haft en fin sommar trots att vädret inte varit helt på vår sida. Med lite tur kan vi kanske se fram emot en höst som erbjuder lagom temperaturer och inte alltför mycket regn. Det vore extra kul om vädret är medgörligt sista helgen i september, för då är det dags för årets höstläger på Tånga Hed. Anmälan är nu öppen och mer information finns på Facebook: https://www.facebook.com/events/972193367190143

Vi planerar också för ett KM på Lerums Brukshundklubb strax efter lägret. KM:et är upplagt så att man kan tävla mot varandra även om man är på olika nivåer, så det finns något för alla! Mer information kommer snart.

Mot slutet av hösten är det sedan dags för Adventsvalpen med veteran, även detta på Tånga Hed (i Tångahallen). Utställningen går av stapeln den 2 december, dagen innan 1:a advent. Vi kommer behöva hjälp i form av funktionärer (mer om detta senare, men håll gärna den helgen öppen om ni kan) och har ni en hund mellan 4 och 12 månader eller en veteran (8 år och äldre) ska ni så klart komma och ställa. :)

Slutligen, ett upprop till alla uppfödare inom VLO! Vi planerar ett uppfödarmingel under hösten eller våren för att vi ska lära känna er och ni ska lära känna varandra och vi ska få en bättre uppfattning om hur vi kan jobba med och för våra uppfödare. Vill DU vara med? Maila linda.antonsson@gmail.com och skriv Uppfödarträff VLO som ämnesrad. Tipsa gärna era uppfödarvänner i lokalområdet -- även de som inte är medlemmar i Boxerklubben.

Styrelsen