bannerSlo

Nyheter


Styrelsen för Svenska Boxerklubben Södra Lokalområdet har idag beslutat att:

  1. Ställa in Boxerbuset på långfredagen
  2. Ställa in MH i Åhus 10 april
  3. Ställa in DRU-utställningen i Åhus 9 maj
  4. Ställa in exteriörbeskrivningen i samband med DRU-utställningen i Åhus 9 maj
  5. Ställa in den inofficiella utställningen i Åhus 9 maj
  6. Ställa in Boxerspecialen i Bjuv 14 juni
  7. Alla anmälningsavgifter kommer återbetalas i sin helhet

Vi kommer informera AS vårt beslut ang. pkt 6.

Hur MT i Sjöbo 5 april påverkas vet vi inte med säkerhet ännu då detta arrangeras av Sjöbo BK, men vi hoppas på och planerar för att det ska kunna genomföras om än med begränsningar.

Naturligtvis påverkar detta årets budget och vi kommer därför tvingas prioritera och planera om. Vi hoppas dock att kunna genomföra de aktiviteter som är planerade för hösten.

SKK har beslutat att ingen klubborganiserad verksamhet ska genomföras av någon klubb inom SKK-organisationen. Detta påverkar självklart långfredagsträffen och DRU-utställningen som är planerad till 9 maj.

Vi kommer med mer info senast i början på nästa vecka

Mer info på www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/

Vi kommer att hålla MT 5/4 och MH 10/4 men med vissa restriktioner. Samling sker utomhus, ej i klubbstugan. Vi kommer inte ha några åskådare utan endast en som kan filma om du som deltagare vill det.

SBK centralt har uppmuntrat att fortsätta våra MT och MH men med dessa restriktioner, tills vidare och om inga övriga upplysningar kommer från regeringen.

Mentalgruppen SLO

SLO planerar att försöka genomföra alla aktiviteter i år men så här i Corona-tider är allt osäkert. Vi lyssnar naturligtvis på regler och rekommendationer från myndigheter m fl och kommer efter bästa förmåga anpassa oss till dessa.

Håll koll på här på denna sida eller på facebook för uppdaterad info angående våra aktiviteter.