ceciliaOchRivaJag heter Cecilia Rönnbäck är gift med Johan, vi bor i Luleå, Norrbotten. Riva är 6 år, hon är våran fjärde boxer.

Riva är den av våra boxrar som haft absolut mest energi. Hon älskar att jobba, träna, springa i skogen, vara i centrum eller bara ligga och mysa i soffan.
Riva är utbildad tjänstehund inom hemvärnet och vi tränar en hel del för att vi tillsammans ska fungera i den tjänsten. Det händer att vi blir utkallade på eftersök av försvunna personer och där jobbar hon oavbrutet. Att få jobba i det självständiga arbetet, det är där hon jobbar som allra bästa & hon ger aldrig upp.
Vi tränar och tävlar även i bruksgrenen spår, där Riva är uppflyttad till högre klass.

Vi har hunnit med en hel del annat tillsammans genom åren. Förutom att tävla i spår, så har vi tävlat i K9 Biathlon som är en inofficiell tävling i hinderbana med hund. Vi har även tävlat lydnad. Vi har varit med i boxerklubbens boxerskola, deltagit i boxerklubbens spårutmaning och tävlat klubbmästerskap i drag. Hon är en riktig allround hund denna dam. Riva är verkligen med på alla olika upptåg jag hittar på.

Det jag älskar med boxern är deras humor & upptåg. Man får skratta varje dag med en boxer i familjen.

Jag är kontaktperson för Luleåområdet, mig når ni på cecilia.ronnback78@gmail.com.

Nästa person jag vill säga Hej Medlem! till är Anna Lindqvist i Boden.