Priser Boxerläger Tånga Hed 2019

Kursavgift 1900 kr
Enkelrum 1800 kr
Del i dubbelrum 1350 kr / person
Campingtomt 1700 kr

Helpension 1700 kr
Boscar (ingår i helpension) 350 kr


Anmälningsinformation!

Den 1 april klockan 00:00 är det anmälningsstart till lägret!
Ha alla uppgifter redo, glöm inte medlemsnummer!

Om önskad grupp blir full går det bra att stå som reserv, du kan också anmäla dig till en annan grupp men göra en notering om att du önskar köa till annan plats.
När din anmälan är inskickad får du information om regler för anmälan och avbokning.
Läs reglerna!
Om det krävs veterinär- eller läkarintyg för en avbokning får du själv se till att det kommer in ett intyg till boxerklubben för att få tillbaka avgiften.

Observera att det inte går att byta dagar eller delta endast under ett par dagar med prisreducering. Lägret pågår mellan söndag till lördag, det får man betala även om man av någon anledning lämnar tidigare.

Tre veckor innan lägerstart kan ändringar inte göras av mat och boende.

Vill du komma tidigare bokar och betalar du själv extra nätter med Tånga, men observera att från och med lägrets första dag ligger bokningen och betalning via Boxerklubben. Nämn att du från och med söndagen deltar i Boxerlägret så ordnar Tångas duktiga personal så att du behåller campingplats eller rum över lägerveckan. Lägerledningen ansvarar alltså för alla bokningar under lägerveckan!

Anmälningsavgiften ska betalas enligt besked vid anmälan, vid utebliven betalning går din plats till någon annan. Lägerledningen kommer inte att påminna om utebliven betalning.

Boxer har förtur till platserna under en månad. Den första maj fördelas eventuella platser som finns kvar till intresserade med annan ras.

Du som har annan ras anmäler INTE via anmälningsformuläret.
Du skickar en anmälan via mail till lager@boxerklubben.org med följande uppgifter:
önskad grupp, hundras, hundnamn, ålder på hund samt namn, adress, telefonnummer, personnummer, önskad grupp, önskat boende samt helpension eller ej.
Skriv också in eventuell avvikande kost. Anmälning till Boscarsgalan gör du också här.
Anmälning som saknar info enligt ovan kommer att returneras.
Har du annan ras kan du anmäla dig redan från den 1/4, men du får inte besked om en eventuell plats förrän efter den 1/5. Tackar du då ja så är din anmälan bindande och anmälningsavgiften ska betalas omgående.