Beställ raskompendietraskompendiumFramsida

Ett domarkompendium/raskompendium är en förklaring och komplettering till den aktuella rasstandarden. Den tas fram för att vara ett stöd för exteriördomare och används videxteriördomarutbildningar. Kompendiet framställs av rasklubben och Boxerns nya raskompendium togs fram till domarkonferensen 2019.
Raskompendiet ger en överblick om vad som särskiljer boxern, både till utseende och karaktär, rasstandarden presenteras och kommenteras och en stor mängd fotografier illustrerar boxerns olika kvaliteter.

Kompendiet är en guldgruva för alla som vill lära mer om vår ras. Kompendiet kostar 180 kr och du beställer det genom att fylla i formuläret och trycka på “Skicka”, när du har fått en bekräftelse är beställningen gjord. Kom ihåg att skriva ditt namn och Raskompendium på betalningen. Så fort din betalning har registrerats på Svenska Boxerklubbens Plusgiro 27109-8 postas det till dig. Du kan även betala via Swish, 123 626 6183.

Genom att trycka på "Skicka" godkänner du att Boxerklubben behandlar och lagrar dessa uppgifter elektronisk samt bekräftar att du har läst och accepterat Boxerklubbens sekretess- och integritetspolicy .