bannerNvlo

Grupper i NVLO

Mental

Ansvarig: Jan Andersson

NVLO lokalområde försöker ordna MH och MT varje år utifrån behov, efterfrågan och resurser. Eftersom inte NVLO har egen bana och få auktoriserade figuranter, testledare, beskrivare osv, så krävs det att vi är ute i god tid för att boka upp bana och funktionärer mm som behövs till MH och MT. Uppfödare och medlem som är i behov av MH eller MT kontaktar ordförande i så god tid som möjligt. För att planering ska kunna ske och hur behovet ser ut inför nästkommande år.

Vid frågor eller annat som berör MH/MT kontakta Jan Andersson 070-213 21 52

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utställning

Ansvarig: Elisabet Andersson och Yvonne Fridlund Lindqvist

Varje år arrangerar NVLO en officiell utställning, rasspecial. Utställningskommittén ansvarar för det mesta jobbet för utställning. I NVLO har vi två vandringspriser som delas ut bla Aron bästa gula tik/hane. Vi har också en inofficiell utställning för alla raser på hösten. För att veta mer om utställning eller övriga frågor kontakta Elisabet Andersson 070-257 07 17

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller
Yvonne Fridlund Lindqvist 070-325 53 92, mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bruks och lydnadsgruppen

Ansvarig: Krister Johansson

Under 2018 har vi i Bruks och lydnadsgruppen fått igång brukscirkel som kommer att sträcka sig till en början på 2019. Efter den cirkeln kommer en aktiverings cirkel att starta detta för att få med nya, gamla medlemmar och framför allt nybörjare att aktivera sina hundar. Vi tycker också att det sociala är viktigt och att man kan dela sina olika erfarenheter av rasen. Vi ordnar även olika träffar med någon form av aktivitet.

För att få veta mer och övriga frågor Kontakta Krister Johansson 070-791 20 80

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.