bannerNvlo

Aktiviteter

vinnareBoxerracet

NVLO:s har haft medlemsträff med korvgrillning, fika, tipspromenad och förstås det årliga boxerracet.  Regnmolnen hängde tunga i luften fram till kl 10 när vi startade, då lättade både moln och stämning. 12 boxrar ställde upp i årets upplaga av boxerracet och snabbast av alla var Emil med matte Gerda Wirén, extra roligt då Emil varit skadad tidigare.

Tack alla medlemmar för en mycket trevlig dag!
Hälsningar
Styrelsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till vår årliga medlemsträff och Boxerrace!

När: 20/10 2019 kl. 10.00

Var: Sörmons Hundklubb strax utanför Karlstad (nära E18, kör mot Grums, förbi Bergvik köpcenter, ta av mot Randviken, sväng höger och sedan höger igen och därefter vänster. Klubben ligger bredvid Chaos Events )

Det blir korvgrillning, fika, trevligt boxersnack, diverse lekar och förstås vårt årliga boxerrace. Kaffe, korv etc. finns till självkostnadspris men ta med vatten och eventuellt godis till hunden.
medlemstraffNvloOkt2019

Anmäl via SBK Tävling till den officiella tävlingen senast 13/9.

OBS! Vi måste ha minst 3 ekipage för att det ska bli av!

nvloFamiljdagVälkommen på Boxerklubbens medlemsträff/familjedag i Högboda den 18 maj kl 10. Vi samlas vid Bodavägen 3, 665 93 Kil (Högboda) för att åka vidare till Boda Ridklubb.

Vi träffas och har trevligt tillsammans och med våra hundar. Det blir tipspromenad, möjlighet att prova på agility och andra aktiviteter, fika, korvgrillning m.m. Kaffe, korv och tillbehör erbjuds mot lägre kostnad men ta med dig vatten och ev. godis till hunden, det finns inte på platsen.

 

Hoppas vi ses!
Hälsningar
Styrelsen/NVLO

 

 

 

 

 

kartaFamiljedag

Högboda ligger mellan Kil och Arvika efter riksväg 61. Bodavägen börjar direkt efter avfarten från 61:an

Vi startar en Brukscirkel i Värmland och en i Närke som innehåller sök, budföring, spår och uppletande. Cirkeln börjar i år och fortsätter nästa år. Vi planerar att ha 8 träffar. Vi inriktar oss på nybörjare. Det är ett stort intresse i Värmland så vi har kö därför har vi tänkt oss att starta en aktivitets cirkel till våren.