Priser och Villkor

PRISER BOXERLÄGER 2024

Kursavgift: 2150 SEK

Medföljare: 200 SEK (se beskrivning nedan)

BOENDE:

Enkelrum: 1700 SEK

Del i Dubbelrum: 1150 SEK Per Person

Campingplats: 1700 SEK

MAT:

Helpension: 2200 SEK

Endast 40-års fest: 400 SEK

Kursavgift:

Kursavgiften är avgiften för själva träningen på lägret, dvs den instruktöresledda gruppen du väljer att delta i. I kursavgiften ingår även hyra av lokaler, marker och planer samt kvällsaktiviteter såsom föreläsningen.

Enkelrum:

Boende på vandrarhem i längor där man har ett eget rum med en våningssäng och ett litet bord samt två stolar. Dusch och toalett delas med övriga som bor i samma länga. Det finns ett litet pentry med ugn, spis, diskho samt ett kylskåp som också delas med övriga.

Dubbelrum:

Boende på vandrarhem i längor där man delar rum med sin kompis. Rummet innehåller två våningssängar alt en våningssäng och en enkelsäng. Bord med två-tre stolar finns också i rummet. Dusch och toalett delas med övriga som bor i samma länga. Det finns ett litet pentry med ugn, spis, diskho samt ett kylskåp som också delas med övriga.

Mat:

I helpension ingår frukost, lunch och middag under lägret. Även 40 års festen ingår. Frukost består av en frukostbuffé, lunch serveras kall i lunchlådor och middag serveras varm på kvällen ihop med sallad och alkoholfri dryck. Ange eventuella allergier eller specialkost i din anmälan.

Endast 40-års fest:

Här ingår enbart middagen på 40-års festen (Boscars) som är på onsdagen den 17 juli. Det ingår ett glas Bubbel, medelhavsbuffé samt efterrätt inkl. kaffe.

Medföljare:

Om man som medföljare deltar på dagarna samt kvällsaktiviteter så betalar man 200 kr. Är man med som medföljare och bara sköter ”markservice” dvs inte deltar under dagarna eller kvällarna så behöver man inte registrera sig som medföljare.

Anmälningsavgift:

Anmälningsavgiften är 1500 kr och betalas senast 10 dagar efter anmälan för att behålla sin plats. Anmälningsavgiften är INTE en extra kostnad utan de 1500 kr som du betalar dras av på din totala kostnad så resterande betalas in SENAST den 17 juni.

Expempel:

Du har bokat en plats i en grupp, enkelrum samt helpension. Totalt ska du betala: 6050 SEK. Du betalar in anmälningsavgiften på 1500 SEK (6050-1500=4550) och ska då betala resterande belopp på totalt 4550 SEK senast den 17 juni.

 

>>>  Villkor