annikaVad är brukslydnad/Uppletande?
Brukslydnad och uppletande ingår i Bruksporv. Lydnaden ingår från första klass och uppletande tillkommer från högre klass. I denna grupp tränas det alltså lite extra på lydnaden och uppletandet och inget på specialmomentet såsom spår eller sök.

Vem kan anmäla sig till Brukslydnad/uppletande gruppen?
Alla är välkomna, såsom nybörjare som erfaren. Du kan vara i startgroparna för appellen eller annan klass, kanske behöver du fila lite extra på lydnaden eller uppletandet. Eller så är du kanske nyfiken på vad brukset har att erbjuda.

⭐⭐Vi har ställt lite frågor till Annika⭐⭐

Vem är Annika Hansson?

Jag heter Annika och bor tillsammans med min man Ronnie och våra två schäfrar Lyx och Indy i Landvetter utanför Göteborg.
När jag var i 15-årsåldern skaffade mina föräldrar vår första boxer. Han hette Tiger och var alldeles gudomlig och kärleken till boxern föddes.
1995 flyttade min allra första egna boxerhane hem till mig och mitt bruksintresse väcktes. Sedan dess har hemmet fyllts på med schäfrar och det är inte helt omöjligt att det flyttar in en liten kompis till Lyx och Indy senare i år.
Jag älskar hundlivet och allt kul som det för med sig. Att har roligt i träningen är viktigt och ett par av mina nyckelord för bra träning och en god relation är glädje och motivation! Jag tycker om att tävla och vi har haft förmånen att ha fått delta på 13 Bruks SM och 6 Nordiska mästerskap i svenska landslagets färger.
Jag är utbildad tävlingsledare, bruksdomare och instruktör inom SBK och jag tycker också att det är väldigt kul att arrangera tävlingar. 🌟

Vad kommer ni hitta på under veckan i er grupp?

I vår grupp kommer vi att träna brukslydnad varvat med uppletande. Vi kommer också att jobba med relation och samarbete. Det kommer att bli mycket lek och bus med hundarna.

Favoritegenskap hos Boxern?

Glädjen! Ni vet, när en boxer får syn på en och viker kroppen dubbelt några gånger och sedan tar sats! 😃

Bästa Belöningen till hunden?

Kärlek och lek.

Vad ser du mest fram emot på årets läger?

Att gå in i lägerbubblan och få träffa massa härliga boxermänniskor och få ha kul med deras boxrar.