2020 - 05 - 24

Denna vår har allt ställts på spets i och med Covid-19 och det har naturligtvis också inneburit förändringar för Boxerklubben och våra aktiviteter. Mer eller mindre all planerad verksamhet har fått flyttats fram eller helt ställts in.

Boxerlägret samt Boxer-SM är inställt och även de flesta av Boxerklubbens utställningar. 

Boxerfullmäktige genomfördes digitalt den 17 maj och det gick riktigt fint även om det kändes underligt att inte träffa alla deltagande medlemmar. Inga motioner fanns att besluta om och alla deltagare verkade ha läst igenom handlingarna och var förberedda. Tyvärr så har ÖNLO inte lyckats få ihop en styrelse 2020 vilket innebär att dessa medlemmar kommer få ett mail om förfrågan om lokalområdestillhörighet. Vi får hoppas att vi i framtiden kan ha en styrelse längst upp i norra Sverige igen.

Jag vill hälsa tre nya AS medlemmar välkomna, Emma Silén, Camilla Johansson och Maria Nilsson! Presentation kommer på hemsidan samt i Boxerbladet.

Lotta Ullid kommer att fortsätta att vara medlemsansvarig och vara adjungerad till AS.

Vår förhoppning är att vi har möjlighet att genomföra en Uppfödarträff sista helgen i månadsskiftet oktober/november som planerat. Vi behöver verkligen samlas kring vår ras framtid och jag ser fram emot att våra uppfödare samt blivande uppfödare och andra intresserade medlemmar är intresserade att delta.

Nu får vi hoppas att hälsoläget i Sverige och runt om i världen förbättras och att ni medlemmar får en fin sommar med era boxrar

Sommarhälsningar Åsa Danielsson