Nu när ett nytt år har påbörjats och vaccinationerna mot Covid- 19 har oloValberedningForfragan2021börjat ser ÖLO fram emot ett händelserikt år. Samarbetet med Solna Sundbyberg brukshundsklubb rullar på, planering för medlemsmöten och ÖLOs utställning lika så. De första utbetalningarna från det generösa arvet från makarna Johansson håller precis på att betalas ut för att finansiera forskning kring vår kära Boxerras, men trots det finns det en, inte obetydlig del, kvar som behöver hanteras.


Valberedningen jobbar just nu med förslag på styrelsemedlemmar till årsmötet. Många i förra årets styrelse vill sitta kvar och det är ett roligt och duktigt gäng som har kompletterats med några nya spännande förmågor. Vi har dock en sista stor och viktig post som vi måste fylla, nämligen ordföranden.

Vi i valberedningen har arbetat aktivt för att hitta nästa ordförande för ÖLO men tyvärr utan framgång och vi börjar få slut på kandidater. Vi vädjar nu till er medlemmar: Känner du att du vill engagera dig eller känner du till någon person som du tycker skulle vara lämplig hör av dig till oss.

Vi ser fram emot ett händelserikt och roligt år med ÖLO, hoppas du vill vara med där. Kanske som en del av ÖLOs styrelse?

Helena Fredriksson helena@boxerklubben.org
Carl Björkqvist c.bjorkqvist@gmail.com
Anders Birkeland anders@gfstudios.se