boxerskolan

Boxerskolan Fortsättning 2019 (21 jan-30 nov)

boxerskolanFortsattningUlrikaBoxerskolan Fortsättning är en virtuell träningsgrupp som riktar sig mot alla boxerekipage som tränar för att tävla. Vill du komma framåt i din träning? Ska du våga göra den där tävlingsstarten du tvekar om? I Boxerskolan Fortsättning får du stöttning, goda råd och inspiration av nya och gamla träningskamrater. Gemensamt ska vi få fler boxrar ut på tävlingsplanerna!

Vem är välkommen att ansluta till Boxerskolan Fortsättning?

Boxerskolan Fortsättning riktar sig till dig som tränar för att tävla oavsett vilken klass du befinner dig i. En förare i elitklass och en förare i lägre klass kan båda fortfarande brottas med samma problem, exempelvis apportering.

För att vara med i Boxerskolan Fortsättning ska du vara villig att ansvara för en fokusrond på två veckor (tidigare kallat fokusvecka). En fokusrond innebär att ansvara för att samtalet flyter på kring ett ämne som du har valt och som kan hjälpa dig i din träning,  “Det här vill jag ha hjälp med, hörrni hjälp mig!” Du kan också bidra med förslag på träningsupplägg eller ge gruppen en utmaning.

Det är av stor vikt att du är bekväm i det forum som Facebook erbjuder. Du ska kunna bidra med ord, bild och film kontinuerligt i träningsgruppen, minst en gång per vecka. Självfallet har vi ett totalt snällhetskrav där vi alla behandlar varandra med respekt för det man delar med sig av. Genom ett gott klimat i gruppen skapar vi trygghet och gör varandra bättre.

För att få ansluta till Boxerskolan Fortsättning krävs det att du publicerar en presentationsfilm med ett SMART-mål i facebook-gruppen “Boxerskolan fortsättning 2019”.  Självklart ska du också vara medlem i Boxerklubben. Ansökningsperioden är begränsad till 1-20 januari då vi inte önskar en allt för stor grupp, så att vi kan skapa trygghet, engagemang och aktivitet i gruppen.

Det planeras tre helgläger till självkostnadspris under 2019, vår-, försommar- och höstläger. Förutom dessa tre helger planeras en uppstartshelg i januari-februari där alla som vill är välkomna att delta.

Fokusrond

I och med att vi inte har någon ansvarig mentor/instruktör i gruppen så är vi beroende av varandras kunskaper, engagemang och frågeställningar. I Fokusronden presenterar en av gruppmedlemmarna  ett problem man vill ha hjälp med, en övning, en artikel, en fråga, en utmaning eller en diskussionspunkt och ansvarar för att dialogen flyter under två veckor.

Vi delar upp årets veckor mellan oss i början av året genom lottning. Man får naturligtvis byta sin fokusrond med en annan gruppmedlem om tidpunkten passar dåligt, men fullföljer man inte detta åtagande anses man inte vara aktiv i gruppen och får lämna sin plats.

Men vad falls?!  Får man inte lägga upp filmer och inlägg när man vill?

– Naturligtvis lägger alla upp filmer, frågor, funderingar och uppmuntrar och pushar varandra helt fritt från fokusronden också!

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.