Beställ boxerkalendernboxerkalendern2020Puff

Här köper du Boxerkalendern 2020. Priset är 140 kr/styck och du får den direkt hem i brevlådan. Så fort din betalning har registrerats på Svenska Boxerklubbens Plusgiro 27109-8 skickas kalendern ut. Du får den snabbare om du mailar en betalningsbekräftelsen till helena@boxerklubben.org.

Det går även bra att Swisha till 123 626 6183, då ser vi betalningen direkt. Använd gärna QR-koden och kom ihåg att du alltid behöver fylla i beställningen, så vi har din adress. Ändra beloppet eller Swisha flera ggr om du beställer flera kalendrar.

Om du vill få kalendrar skickade till andra adresser än din egen anger du det i rutan för ytterligare info.

Kom ihåg att skriva ditt namn och Boxerkalendern 2020 på betalningen samt att betala in i samma namn som du har beställt, utan rätt information blir leveransen fördröjd.

Fyll i formuläret och tryck på "Skicka", när du har fått din bekräftelse är beställningen gjord. Behöver du hjälp med att göra beställningen, ring Helena Fredriksson, tel 070-368 21 13.

qrBoxerkalendern2020

Genom att trycka på "Skicka" godkänner du att Boxerklubben behandlar och lagrar dessa uppgifter elektronisk samt bekräftar att du har läst och accepterat Boxerklubbens sekretess- och integritetspolicy .