boxerkalenderPuffBild2023Modul

Boxerkalendern

Boxerklubben ger varje år ut en Boxerkalender med årets viktigaste boxerhändelser. Bilderna skickas in av klubbens medlemmar och som medlem är du varmt välkommen att bidra med dina bästa boxerbilder.

Kalenderns bilder

Boxerkalendern blir av tack vare alla er som skickar in era finaste boxerbilder. För att bidra med bilder ska du vara medlem i Boxerklubben. Om du använder någon annan fotografs bild behöver du såklart ha tillstånd till det. Vi kan tyvärr inte betala för publicering, däremot få du som bidrar med en månadsbild en kalender. Vi försöker hitta en variation bland bilderna så att de tillsammans visar boxerns olika sidor. Vi är lika glada för valpbilden som den äldre hunden, för boxern som busar som den som gör en arbetsuppgift. Ett litet tips är att skicka in bilder som visar tidig vår, sen höst och vinter, de bilderna brukar vara en bristvara.

Teknisk info

Kalendern är i liggande format och bilder i stående format är därför svåra att använda - hur fantastiska de än är. Vi tar endast i undantagsfall med bilder där det finns människor med. Bilderna behöver vara i originalstorlek för att kunna tryckas i A4-format. Ett litet knep är att bilden måste vara i MB i storlek, inte i KB, ett mer exakt mått är att bilden ska vara 3500x2500 pixlar stor. Du får hjälp med storleken i vår uppladdningstjänst - du får direkt veta om bilden räcker i storlek eller ej. Det krävs alltså en hel del av bilden och därför är de flesta mobilbilder svåra att använda, om du inte har en toppenkamera i mobilen. 

Så här skickar du in dina bidrag

Förra året provade vi en uppladdningstjänst, men tyvärr så får vi inte igång den i år. Skicka istället in dina bidrag till redaktion@boxerklubben.org. Vi vill helst att du skickar in originalbilder. Om du skickar in bilder av lägre kvalitet, så gör det bara om du vet att du har tillgång till originalet. Skickar du många bilder kan du använda tjänster som Wetransfer. Stort tack på förhand!
 

Frågor

Vi är fyra medlemmar som arbetar med Boxerkalendern, Helena Fredriksson (070/368 21 13), Carina Karlsson (redaktion@boxerklubben.org), Anna Edberg och Niklas Olsson. Kontakta oss gärna med frågor och idéer.