Den här gruppen tränar uppletande och brukslydnad. Träningen vänder sig mot tävlingsinriktade ekipage. Deltagarna förväntas engagera sig och hjälpa till med t.ex. vallning av ruta, utläggning av föremål eller som funktionär på lydnadsplanen. Gruppen tränar både på appellplan och i skogen, egen bil är nödvändigt.

pernillaSundberg

Jag heter Pernilla Sundberg, bor i Alingsås. Jag har haft boxer sedan 2001 och detta blir mitt första Boxerläger som instruktör. Jag är också utbildad testledare för både MH och MT och även tävlingsledare.

Med tidigare hundar har jag tävlat spår, sök och lydnad och med min senaste tik Tula lyckades vi ta flera cert i elitspår. Idag har jag en boxertik som heter Kråkan och hon blir 1 år i februari och jag hoppas att vi kommer att ha många roliga tränings och tävlingsår framför oss.

Min grundfilosofi i all hundträning är att lägga tid på relation och samarbete med hunden, för att få en villig arbetshund så behöver man hitta den hundens motivation för att kunna bygga upp en bra bas att stå på inför kommande träningsmoment. Och framförallt ha en god relation och bra samarbete för att ha roligt ihop