Måndagen den 13 juli välkomnar vi Eva Marie Wergård tillbaka för ännu en spännande och inspirerande föreläsning som passar både nya deltagare och er som lyssnade förra året!

Mental Träning - tanke, känsla och beteende i balans!

Står du på startlinjen och frågar dig själv - vad har jag här att göra?

Känner du hur axlarna sjunker - varför får inte min hund och jag ihop vårt samarbete?

Du vet vad du VILL - men vet inte hur du börjar...

Mental träning är för både dig som tävlar och för dig som vill hantera livets alla utmaningar med jävlar anamma! När du väl börjar se mönstret och HUR du skall jobba med det som står framför dig kommer livet bli ett tv-spel där DU har kontrollen! Vi möter på motståndare och fällor, lär oss hur vi skall tackla dem på allra bästa sätt och ta oss upp till nästa nivå.

Vill du ta kontrollen?

Vill du lära känna dig själv på riktigt?

Vill du ta ett djup andetag och tänka: NU KÖR JAG!?

Eva Marie Wergård är utbildad mental tränare och etolog (läran om djurens beteende). Agility, barmarksdrag och swimrun är det som ligger henne närmast om hjärtat och hon har tävlat framgångsrikt i flera olika mästerskap inom de tre disciplinerna. Hon driver även podden Mentala Mästare som intervjuat flera av Sveriges största idrottsprofiler om just Mental styrka och mentala nycklar som fungerat för dem. Med entusiasm och humor levererar hon kunskap och erfarenhet med konkreta tips som du börjar med på plats! Sedan fortsätter du hemma och.... den mentala träningen är igång! 

Du KAN - Du VILL - NU KÖR VI!