Valpmedlemsskap

Medlemskap i Svenska Boxerklubben ingår i valppriset

Svenska Boxerklubben/AS har beslutat att den uppfödare som betalar ett års medlemskap i Svenska Boxerklubben (SBK förbundsavgift + Boxerklubbens del) för sina valpköpare erhåller en markering genom en stjärna i Uppfödarlistan.

När valparna är sålda så går du in under rubriken Valpmedlemskap (Uppfödning->Information till uppfödare->Valpmedlemskap) på boxerklubben.org och registrerar i formuläret. Boxerklubbens medlemsansvarig kontrollerar därefter uppgifterna och uppfödaren erhåller då en stjärna i Uppfödarlistan som visar att uppfödaren på ett förtjänstfullt sätt främjar Boxerklubbens arbete. Alla som betalar medlemskap för sina valpköpare omfattas av "stjärnan" oavsett om det är nya valpköpare som blir medlemmar eller om de redan är det. Det ska i köpekontraktet framgå att ett års medlemskap i Svenska Boxerklubben (SBK förbundsavgift + Boxerklubbens del) ingår i valpköpet. Tiden för markeringen är under den tid som uppfödaren betalar för medlemskapet.

Svenska Boxerklubben/Avdelningstyrelsen

Genom att trycka på "Skicka" godkänner du att Boxerklubben behandlar och lagrar dessa uppgifter elektronisk samt bekräftar att du har läst och accepterat Boxerklubbens sekretess- och integritetspolicy.
powered by fox contact

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Monday the 11th - Klint & Klant Konsult.