Skriv ut

Valphänvisningen

valp1
Valphänvisningen är helt omgjord. Istället för att bygga på epost så lagras nu hänviningarna i en databas. Det innebär att du som uppfödare själv kan uppdatera viss information i annonsen.

För att skapa en ny annons för valphänvisningen väljer du precis som tidigare menypunkten "Anmälningsformulär" i menyn "Uppfödning".

 

 

 


 

Anmälningsformuläret

valp2
Du ska då få upp formuläret som visas till höger. Fyll i alla fält så noga du kan och tryck på "Skicka". Är något fel ifyllt visas i röd text detta underst på formuläret. Annars kommer du nu få möjlighet att förhandsgranska din annons.

Bilder

 Skicka gärna med bilder på föräldradjuren. Bilder ska vara i jpeg-format och bör vara av bra kvalitet., Bäst blir det om bildens höjd/bredd-förhållande är ca 2:3 samt och bägge bilder har samma format. Den bör vara minst 600 px i bredd och följdaktligen minst ca 400px hög.  Maximalt tillåten storlek på bildfilen är är 512 kB.

 

 

 

 

  

Förhandsgranska

valp3
När du trycker på skicka så får du, om allt är rätt ifyllt, en möjlighet att förhandsgranska din annons.

Är du nöjd med hur den ser ut så trycker du på "Frisläpp", vill du ändra den trycker du på "Ändra" och vill du ta bort den trycker du på "Ta bort".

Frisläppande

I och med att du frisläpper annonsen kommer Boxerklubben granska annonsen. Om den uppfyller reglerna för valphänvisning så kommer den publiceras. Denna granskning görs så snart tillfälle ges.I regel inom några dagar.

 

 

Bekräftelse

valp4
När du frisläppt din annons så visas en dialogruta med en 8-ställig nyckel. Notera denna nyckel! Du kommer behöva den när du vill uppdatera din anmälan.

Du kan även välja att skriva ut din bekräftelse.

 

 

 

Uppdatering av annons

I listan över valphänvisningar, välj din annons och klicka på kugghjulet nere till höger. Fyll sedan i nyckel som skapades när du frisläppte din anmälan och klicka på "Skicka". Ändra därefter de uppgifter du vill ändra och tryck på spara.

På detta kan du ändra en kulltyp från "Planerad" till "Född", antalet valpar samt födelsedatum, leveransdatum och annonsens avpubliceringsdatum

 valp5valp6valp7

 Frågor?

Har du några frågor, eller om något inte fungerar som förväntat tveka inte att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Sunday the 18th - Klint & Klant Konsult.