Skriv ut

Det har snart gått fyra veckor sedan Atibox 2018 i Malmö, världens största boxerfest, i strålande väder med Öresund glittrande i fonden. Europas bästa boxrar, från 30 länder visade upp sig i två dagar. Resultat och bilder hittar ni på Atiboxsiten och Facebooksidan och än en gång, stort TACK till alla som var med och gjorde det möjligt.

Just nu väntar vi på Boxerbladet nr 2, den är försenad beroende på att tidningen innehåller mycket material från just Atibox, bilder, artiklar om de som vann, de som var med på sin första världsutställning för boxrar och inte minst de fina svenska framgångarna, inte mindre än sex svenska kennlar placerade sig i finalringarna. Härligt!

Vi räknar med att det fullmatade numret hamnar i era brevlådor runt 10 juli. Hav tålamod - den som väntar på något gott...
Och nu ser vi fram emot våra svenska boxerspecialer, Alvesta 30 juni, Boxer-SM på Tånga Hed 12 augusti, Södertälje 25 augusti och Eskilstuna 26 augusti. De tre sista är öppna för anmälan - så skynda på och anmäl er. 
I juli som vanligt stora Boxerlägret, också på Tånga Hed. Och nu planerar vi också för höstens Boxerträff och LO-konferens i Eskilstuna 27 - 28 oktober, notera datumet i almanackan.
Till dess - ha en god helg med våra bästa vänner, den bästa av alla, boxern!Greta blommor

Lotta Johansson

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Sunday the 18th - Klint & Klant Konsult.