Skriv ut

Målar ni ägg, lägger in sill, jobbar helg eller har bara skön och ledig Eriks vovve med påskliljor
tid att ägna åt era boxrar? Vi i avdelningsstyrelsen vill gärna störa några ögonblick och hoppas att ni i vilket fall får några sköna dagar.
Ett år har gått sedan flera av oss kom in som nya i AS och jag vågar nog mig
på att att tala för oss alla när jag säger att det har varit ett spännande och stimulerande år, mycket nytt att sätta sig in i och mycket jobb - men så roligt.
I och med Boxerfullmäktige i Malmö i år kom några nya in i gänget; Lotta Westerlund och Madeleine Winberg - mycket välkomna!
Och några lämnade oss för andra uppgifter; Pernilla Sundberg och Elisabeth Wahlström - stort tack!

Och nu händer det mycket, närmast håller vi alla tassar för och hejar på
Tobbe Johansson och Jill Halve som tillsammans med lagledare Weronica Frohlund ska försvara Boxerklubbens färger i IPO VM i Spanien kommande helg.
På söndag natt öppnar anmälan till Boxerlägret på Tånga Hed i sommar och ni börjar vi också få klart med nästan alla domare för boxerspecialerna, glöm inte att VLO:s special - också på Tånga - i år har SM-status liksom den lydnadstävling de arrangerar.
Klassikern 1 maj i Örebro är årets första special och sedan är det inte långt kvar till boxervärldens superevent - ATIBOX 2018 i Malmö sista helgen i maj. Ni har väl anmält er?

Med det önskar alla vi Boxerklubbens avdelningsstyrelse en riktigt god helg tillsammans med det bästa som finns - BOXERN!

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Monday the 17th - Klint & Klant Konsult.