Skriv ut

Ordförande Johansson har ordet!

Midsommar2017En sommarhälsning från oss i avdelningsstyrelsen (AS), vi har haft våra första två styrelsemöten och bland annat dragit igång jobbet med att utreda våra LO-områden och deras framtid, satt igång arbetsgruppen inför revidering av cert- och championatsregler om dryga fyra år, de nya valphänvisningsreglerna är publicerade på vår webbplats och vi har sagt ja till att Svenska Boxerklubben söker medlemskap i Svenska Draghundportförbundet. Boxern är en arbetande hund och vi vill arbeta för att fler ska börja träna och tävla i drag och vi vill möjliggöra för medlemmar att tävla för Svenska Boxerklubben.

Vi planerar för fullt för höstens Boxerträff och LO-konferens i Eskilstuna, boka redan nu i almanackan sista helgen 28 - 29 oktober, mer info kommer! 

Mer info kommer också mycket snart om blanketter och anvisningar kring spondylosröntgen och hjärtauskultationen; hur vi får rätt blanketter och hur det ska gå till och vart det ska skickas – håll utskick på webbplatsen!

Och i november kommer vi att delta i ett samnordiskt seminarium med Danska, Norska och förhoppningsvis Finska Boxerklubbarna och dryfta hur vi gemensamt jobbar kring avel, hälsa, mentalitet och exteriör – spännande med nordiskt samarbete!

I veckan efter midsommar kommer ett extra tjockt sommarnummer av Boxerbladet med massor av läsning och nyheter, rapport från ATIBOX i Slovakien, annonserna för våra tre återstående boxerspecialer; ÖLO i Österbybruk, MNLO i Sundsvall och MÖLO i Eskilstuna samt Boxer-SM på Tånga Hed – glöm inte att anmäla er!!! 

Dessutom finns det en ordentlig presentation av AS, vi som har fått förtroendet att få representera alla medlemmar i Svenska Boxerklubben.

En lång skön sommar ligger framför oss – det hoppas vi alla. Själv har jag den stora och fantastiska förmånen att dygnet runt titta på fyra små boxerliv som såg dagens ljus för en vecka sedan – samtidigt blöder mitt hjärta för de som sagt farväl till sina älskade boxerhjärtan – livet är skört…

Så ta vara på er och era hundar och njut av varandra oavsett vad ni nu gör; ställer ut, tävlar, tränar, åker på boxerläger, Boxer-SM eller bara slappar i hängmattan – kanske med Boxerbladet, på stranden, i skogen tillsammans med våra fina hundar – BOXERN! 

Glad Midsommar och en skön sommar!

Lotta 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Sunday the 18th - Klint & Klant Konsult.