Skriv ut

LOGO RGB

Boxerskolans instruktörer

Våra instruktörer i Boxerskolan är Pia Albinsson och Towe Melander. Förutom att utforma lektioner och övningar fungerar de som mentorer för de som går Boxerskolan.

Pia Albinsson: 

Jag älskar all sorts hundträning och har numera förmånen att jobba som instruktör på heltid i Albinssons Hunderi. Jag har tränat och tävlat med boxer sen 20 år tillbaka men då jag älskar nya utmaningar och har stor nyfikenhet så tävlar jag också border collie och mallenois. Har även tävlat briard. 

Attityd med mycket glädje är mitt motto i samarbetet med hunden! Metoden anpassar jag efter individen och jag jobbar mycket med känslan.

Towe Melander:

Hundträning och framför allt grundträning ligger mig varmt om hjärtat. Jag älskar att tävla och det har blivit många tävlingar med mina tre boxrar, främst i rallylydnad i mästarklass samt i lydnad upp till klass 3. Har också tränat sök i flera år. Jag är utbildad instruktör via SBK.

Prestigelös, målinriktad och positiv personlighet tror jag är värdefulla egenskaper för såväl en tävlingsförare som för en instruktör.

Pia RGB

Towe RGB

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Tuesday the 16th - Klint & Klant Konsult.