Skriv ut

Nu startar Boxerskolan 2018 och Boxerskolan Lägre 2018

Vill du börja tävla men inte vet hur du ska komma igång? Har du en boxer som du tycker har oändligt mycket att lära? Vill du hitta motivationen för er båda? Då är Boxerskolan 2018 något för dig!  Eller har du redan börjat tävla, då ska du spana in Boxerskolan Lägre. Syftet med Boxerskolan är att få fler boxerekipage att komma till tävling – kanske är det just du och din boxer!

Vad är Boxerskolan? 

Boxerskolan startade 2017 som ett tema i Boxerbladet där vi presenterade övningar för hur man kan träna in olika moment samt gav bra tips för träning. Men det var också en skola man kunde gå i, i form av facebookgruppen Boxerskolan. Nu har ett år gott och Boxerskolans första deltagare har gått i mål. Oavsett om målet att börja tävla har uppnåtts eller inte, så har träningsgruppen blivit en succé där tips, stöttning, peppning, träffar och gemenskap har hjälpt ekipagen framåt. Därför fortsätter vi nu med en ny “årskull” – Boxerskolan 2018.

Vem kan gå Boxerskolan 2018?

I Boxerskolan 2018 vänder sig till dig som inte kommit till tävling ännu (appell/startklass/ BH-prov), eller som bara tävlat någon enstaka gång med din hund. Vi koncentrerar oss på det som för många boxerekipage är den stora utmaningen – lydnaden. Du vill sätta upp målet att komma till tävling inom ett år och du är motiverad att lägga ner arbetet för att komma dit. För att vara med i Boxerskolan 2018s träningsgrupp på Facebook ska du också delta aktivt i gruppen. Det kommer att vara en sluten grupp där vi enbart ägnar oss åt träning. 

Hur ser Boxerskolan 2018 ut?

Vi kommer att ha två mentorer, Towe Melander och Karin Lehrman som vägleder träningsgruppen, men för att gruppen ska fungera bra krävs det att alla deltar med att ta del av varandras inlägg, kommentera och delge sin egen träning. Gruppen kommer att använda sig av Boxerskolans lektioner som finns publicerade i Boxerbladet och på klubbens webbplats. 

Jag vill gå Boxerskolan 2018, hur gör jag?

Först och främst - kasta dig in i Lektion 1 – Introduktion. Där kommer du få en uppgift att formulera en målbild för er träning. Fundera på den och skicka sedan din presentation av dig, din boxer och det tävlingsmål du vill sätta upp till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Skolan sätter igång nu på en gång och kommer hålla på ett år. För att gå Boxerskolan (d.v.s. vara med i träningsgruppen) ska du anmäla dig senast den 31 januari 2018.

Boxerskolan Lägre 2018

Ekipage från Boxerskolan 2017 bildar nu en ny träningsgrupp under namnet Boxerskolan Lägre 2018. Gruppen är öppen för alla som har gått Boxerskolan 2017 och för andra boxerekipage som har börjat tävla och som vill komma framåt i sitt tävlande. Gruppen är öppen för inträde under januari månad 2018 och du hitter den på Facebook under namnet “Boxerskolan Lägre 2018”. Vid inträdet kommer du bli ombedd att formulera ett SMART mål för årets träning, så ge dig i kast med Lektion 1 av Boxerskolan.

Frågor?

Skicka dina frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Nu kör vi!

 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Sunday the 16th - Klint & Klant Konsult.