Skriv ut

LOGO RGB

Litteratur- och planeringstips

av Towe

Lydnadsträning i teori och praktik
- från grundfärdigheter till tävling

av Cecilie Kosts och Morten Eftvedt

Den här boken är en bibel. Bygger på klickerträning, är väldigt teoretisk, otroligt lärorik men lite tung att ta sig igenom. Rekommenderar den om man är väldigt intresserad och det är man ju! Eller kan i varje fall bli.

Med sikte på 10:an - Belöningsträning för Lydnadsklass I - Elit.

av Niina och Kenth Svartberg

Den här boken är väldigt praktisk och går igenom hur man tränar från Lydnadsklass 1 till Elit.

Träningsguide 1 & 2

av Niina och Kenth Svartberg

Hör ihop med Sikta på 10:an Här kan man bocka av vilka delar man har börjat träna och hur långt man har kommit och den hjälper att bestämma när man kan börja kedja ihop ett moment.

Från valp till stjärna - del 1 Grundträning

av Maria Brandel

Den bok som jag rekommenderar mest av allihopa. Den tar upp grundträningen och grundträningen är a och o. Den är beskriver på ett lättförståeligt sätt, talar om mål och framför allt om hur man gör träning effektiv. Den har dessutom en studieplan som bara den är värd hela priset för boken. Till studieplanen hör dessutom häftet checklistor, med hjälp av dem kan man checka av alla framsteg. Det tycker jag är väldigt bra. Rekommenderas starkt.

Träningsdagbok

t ex Träningsdagbok för tävlingslydnad (förlag Bellsebubs) eller ett anteckningsblock

En bok med planering, scheman och plats för anteckningar som hjälper att planera och strukturera din träning

Lyckas på tävling

av Nina Svartberg

Läste den från pärm till pärm. Lätt att ta till sig och den har hjälpt mig. Det handlar mycket om det mentala och vad jag tänker och kan göra. Och framför allt att det ska vara roligt både för hunden och för dig.

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Sunday the 21st - Klint & Klant Konsult.