Skriv ut
Senast uppdaterad tisdag, 30 januari 2018

Birgitta - Sök

birgittaI Birgittas sökgrupp tillbringas härliga dagar i sökskogen och på lydnadsplanen tillsammans med en mycket erfaren och kompetent instruktör.  Gruppen passar alla som är intresserade av sök och brukslydnad och som förstår att sökträning är så mycket mer än den egna hunden - det är ett roligt grupparbete som samtliga engagerar sig i. Birgitta gillar boxer och ser fram mot att få tillföra sin kunskap under en energifylld vecka med sök! 

"Jag heter Birgitta Sunnergren och bor i Tidaholm. Jag är 60 år, har barn och barnbarn. Jag har för närvarande två hundar, båda riesenschnauzer! Ekhöjdens Kokos 10 år samt hennes dotter Ekhöjdens Öza, 5 år. Jag tävlar och tränar aktivt, framför allt sök, men även spår.  Jag är utbildad Sbk-instruktör samt tävlingssekreterare. Jag har tävlat bruks-SM i sök 2012 med Kokos. Bruks-SM sök 2018 kommer jag troligtvis tävla med Öza. Hundar är hela min fritid, de ger för det mesta positiv energi på ett eller annat sätt! Jag tränar alltid med en god och bra attityd, det är viktigt för både mig och hundarna. Hundar vill vara till lags och samarbeta. Jag som hundförare måste hitta verktygen som behövs för gott samarbete och utveckling i både träning och tävling. Som instruktör vill jag att både hund och förare ska känna en god känsla efter dagens träning."

 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Friday the 19th - Klint & Klant Konsult.