Skriv ut
Senast uppdaterad torsdag, 30 mars 2017

Sökgrupp Carina

carinaEn veckas härlig träning med Carina innebär arbete både i sökskogen och på lydnadsplanen. Gruppen passar alla som är intresserad av sök och brukslydnad. Det är viktigt att man är införstådd med att det krävs ett engagemang i gruppen, alla hjälper till med att figga, valla eller fungera som statister på lydnadsplan. Carina gillar lägerliv och har varit instruktör på flera andra rasläger!

"Jag heter Carina Sehlin och ska hålla i sök och lydnad.

Tävlar och tränar aktivt, är utbildad Sbk instruktör, mental figurant, domare i lydnad och har gått en hel del special hundinriktade kurser inom belöningsträning, pedagogik och mental träning.

Jag har tre stycken hundar. En malinois, Lei-Anns Baqqi som är 11 år och har cert i spår, sök och 25 st 1:a pris i elitlydnad. Min aktiva tävlingshund, en malinois, Bruksviljans Amaroq som är 5 år, tävlar elitsök, elitspår, har cert och är lydnadschampion. Sist men inte minst en chodsky pes, Best Wishes Annia'q som är 1 år och är under utbildning. Tidigare har jag tävlat groenendael och hollandse herdershond i lydnad, sök, spår, viltspår och räddning.

Jag har tävlat lydnads SM och VM i lydnad för Belgiska Vallhundar.

Jag älskar att peta i detaljer och har alltid en genomtänkt träningsplan inför varje pass, min träningsfilosofi bygger på: Attityd – Glädje – Motivation

En hund kan inte fejka de här tre viktiga 'byggstenarna' och för att få hunden att hålla en hel tävlingsdag måste byggstenarna vara väl förankrade i ett gott samarbete – ett teamwork!

Varje hund skall tränas individuellt, ingen hund eller förare är den andra lik. Det viktigaste av allt är hur jag är som förare, min attityd mot hunden, att jag är ärlig i min lek, träning och belöning och att det jag gör kommer från mitt hjärta. Det kan ingen annan påverka, det är mitt jobb att göra varje träning till en fest för min hund!"

 

 

hd

Ansvarig utgivare: Lotta Johansson
Organisationsnummer: 879000-4595
Plusgiro 27109-8

sbk   skk

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben.
Alla rättigheter reserverade.
 Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Information angående cookies.

Tuesday the 19th - Klint & Klant Konsult.