Köp av Boxerkalendern 2018

Boxerkalendern2018

Här köper du Boxerkalendern 2018. Priset är 125 kr/styck och du får den direkt hem i brevlådan. Så fort din betalning har registrerats på Svenska Boxerklubbens Plusgiro 27109-8 skickas kalendern ut. För att få den snabbare kan du maila betalningsbekräftelsen till helena@boxerklubben.org. Om du vill få kalendrar skickade till andra adresser än din egen anger du det i rutan för ytterligare info.

Kom ihåg att skriva ditt namn och Boxerkalendern 2018 på betalningen samt att betala in i samma namn som du har beställt, utan rätt information blir leveransen fördröjd.

Fyll i formuläret och tryck på "Skicka", när du har fått din bekräftelse är beställningen gjord. Behöver du hjälp med att göra beställningen, ring Helena Fredriksson, tel 070-368 21 13.

OBS! I vissa webbläsare så syns inte listan efter "Jag beställer". Klicka i tomrummet efter texten, listan finns där!

Efter att du gjort din beställning får du en bekräftelse på skärmen, får du inte detta har beställningen inte gått igenom.

Eftersom det är en standardkomponent som skapar formuläret finns det tyvärr mycket begränsade möjligheter att åtgärda detta.

Ber om ursäkt för detta.
//Erik Sundberg, webmaster

 
Genom att trycka på "Skicka" godkänner du att Boxerklubben behandlar och lagrar dessa uppgifter elektronisk samt bekräftar att du har läst och accepterat Boxerklubbens sekretess- och integritetspolicy .
powered by fox contact

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Monday the 11th - Klint & Klant Konsult.