Skriv ut
Publicerad

Ny uppdaterad info om Boxerträffen och LO-konferensen 28 – 29 oktober i Eskilstuna!

Vi har nu fått besked om att Åke Hedhammar, forskare på SLU och adjungerad till SKK:s avelskommitté, kommer att medverka på plats på nästa helgs Boxerträff. Han ska berätta om SKK:S förslag att ta bort knäscreening på vår ras och om ny forskning för att ta reda på varför vi har knäskador på boxern upp i högre ålder.

Åke Hedhammar ska också informera om nya lovande fynd inom Renal Dysplasi samt det forskningsprojekt som Sv Boxerklubben tillsammans med två andra rasklubbar beviljats från SKK:s utvecklingsfond, projektet drivs av SLU.

På plats finns också Pia Lannermalm, hon berättar om det arbete kring Renal Dysplasi som bedrivs på Cambridge University i Storbritannien.

Och missa inte LO-konferensen på lördagen, vi diskuterar framtiden för våra lokalområden – där du som medlem är aktiv – kom, var med, diskutera och påverka. Sista anmälningsdag fredag 20 oktober! Alla medlemmar är välkomna.

pdf Program

Boxertraff2017 c

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Tuesday the 16th - Klint & Klant Konsult.