Artiklar som tidigare har funnits på startsidan

 

OBS! Artiklarna är inte uppdaterade. Detta innebär att informationen i dem inte nödvändigtvis är aktuell eller korrekt längre. 

Tillbaks till startsidan

 


 

Inbjudan LO-konferens och Boxerfullmäktige

OBS! Det har blivit fel PlusGiro i annonsen i Boxerbladet. Rätt nr är 224138-8. 

Läs mer...

Boxerbladet har blivit försenat

Boxerbladet postades i måndags men har trots detta inte nått alla ännu. Posten har väl mycket att göra just nu.

Men den som väntar på något gott...


Ang tv-programmet 'Ett renrasigt helvete'


I programmet framgår att sjukdomen Juvenil Progressiv Nefropati / Renal Dysplasi förekommer i boxerrasen. Svenska Boxerklubben uppmärksammade detta redan i slutet av 90-talet att och bedriver sedan dess ett åtgärdsprogram mot detta. Statens landbruksuniversitet, SLU, bedriver forskning om Renal Dysplasi och Svenska Boxerklubben samarbetar med SLU om detta.

Hundavel är en komplex verksamhet och förutom ärftliga sjukdomar så har uppfödaren även att ta hänsyn åtskilliga andra egenskaper hos föräldradjuren, både önskvärda och icke önskvärda. Vi anser att Svenska Kennelklubben tar hälsofrågorna inom hundavel på stort allvar och stolta över att vara en del av denna.

Läs mer om Renal Dysplasi på SKKexternalLink, SLUexternalLink och Svenska Boxerklubben internalLink.

Eventuella frågor besvaras av vår kommitté Avel-Hälsa

 


 

Julönskan från Webmaster

Har du några trevliga bilder som jag kan få ha till bildspelet på förstasidan? De måste gå att beskära till det långsmala formatet och vara av god kvalitet. Skicka i så fall dessa till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. !

Det är ju trevligt med lite omväxling...


 

Tips från Webmaster

Har ju provat sökfunktionen?

Den finns längst upper till höger. Du kan söka på allt som finns i alla artiklar. Knappar du t ex in 62552/2005 så visas allt som finns om Engelaiz Nougat.

 


 

Alf & Christina Gunnerfälts Vandringspris

Detta pris belönar den allround meriterade boxern. Intressenter anmäler själv bästa resultat till Tävlingskommittén senast den 31 december

Läs mer...internalLink

 

 


 

Anmälan GDLO Boxerspecial 2013

Nu kan du anmäla dig till GDLO's Boxerspecial 2013-03-16. Läs mer här! externalLink

 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Monday the 19th - Klint & Klant Konsult.