Boxerläger 2013läger

Boxerläger 2013 kommer vara på Tånga Hed,Vårgårda under perioden 2013-07-13 till 2013-07-20.

 

Lägerledning


 

Utvärdering av Boxerläger 2013

Grafen visar en sammanställning av utvärderingarna som kommit in.Totalt 51 utvärderingar. Siffrorna är viktade för att kunna jämföras (så att alla kategorier nått 100%). T ex har bara 45 st svarat ang rummen/campingen och de har alltså räknats upp med faktorn 1,13.
Alla är mycket nöjda eller nöjda med platsen, rummen/campingen och markerna. Praktiskt taget alla är mycket nöjda eller nöjda med instruktörerna upp lägrets uppfyllande. Maten får bra betyg och priset verkar ligga ganska rätt. Det enda som sticker ut lite på den negativa sidan är kvällsaktiviteterna, och det är ju något vi identifierat sedan tidigare.

utvärdering2013

Årets boxerläger är över

Vi tackar alla deltagare instruktörer och andra för att ni gjorde lägret till vad det blev och hoppas att få se er igen nästa år!


Nu har årets Boxerläger startat

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna och hoppas ni alla får en riktigt trevlig vecka samt på riktigt fint "hundväder".

 


 

PM Boxerläger 2013

Aktuellt PM kan du ladda ner här... pdf 

 


 

Bekräftelser Boxerläger 2013

Alla bekräftelser för Boxerläger 2013 håller på att skickas ut. Har du inte fått någon inomde närmaste dagarna så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Ny IPO/BSL-grupp

Det har visat sig vara så pass stor efterfrågan på platserna i IPO-gruppen så vi kommer försöka fylla en IPO/BSL-grupp till. Så nu kommer det gå att anmäla sig till IPO-grupp2. Instruktör för denna grupp blir Tobbe Johansson. Gruppen vänder sig främst till nybörjare och de som vill prova på IPO/BSL.

 


 

Nu kan du anmäla dig till Boxerläger 2013

Nu är det dags att anmäla sig till en av årets största begivenheter, Boxerläger 2013 på Tånga Hed. Alla är välkomna: Nybörjare som elit, unga som gamla. Hunden bör dock vara minst nio månader.

Anmäl dig >>>HÄR<<< 

Målet är naturligtvis att så många som ska få sitt förstahandsval tillgodosett och senast 1 maj kommer du få reda på vilken grupp du hamnat i.

Sex grupper är just nu fullbokade och inga fler anmälningar tas emot för dessa i nuläget. 

Dessa grupper är:

 • IPO 1
 • IPO 2
 • Spår 1
 • Spår 2
 • Sök 2
 • Sök 3

 

Glöm ej att betala in anmälningsavgiften (2500:-) så att den är bokförd på Svenska Boxerklubbens konto senast 1 juni. Betala till Svenska Boxerklubbens PlusGiro: 271 09-8 . Ange avsändare + hundens namn + BOXERLÄGER. Anmälan är bindande när anmälningsavgiften är betald. Hela lägeravgiften ska vara betald och bokförd på Svenska Boxerklubbens PlusGiro senast 1 juli.

Har du några frågor angående lägret är så kontakta någon i lägerledningen.

Vi ses på Tånga Hed!


 

 

Instruktörerna för Boxerläger 2013 är klara

Dessa är

 • Aktivering - Ingrid Trip
 • IPO - Bertil Hagvall   FULLT
 • IPO 2 - Torbjörn Johansson FULLT
 • Spår 1 - Ingrid Åkerström  FULLT
 • Spår 2 - Jenny Fick   FULLT
 • Spår 3 - Tina Lorentzon
 • Spår 4 - Anna Johansson
 • Sök 1 - Britt-Marie "Prickis" Tiderman
 • Sök 2 - Tommy Gråfalk   FULLT
 • Sök 3 - Pia Sandberg  FULLT

 

OBS! Tina Lorenzson (Spår 3) kommer inte ha möjlighet att vara på plats redan på lördagen utan finns tillgänglig först fr o m söndag morgon.

Läs mer...

 


Föredrag av Monica Henriksson

Monica Henriksson, Rapports Kennel, är inbjuden att komma och prata på lägret på måndagen. Tanken är att hon ska prata om tävling, teamkänsla med sin hund osv.

Har ni något specifikt ni vill att hon skall ta upp så hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ska vi se vad vi kan göra.

 

Ny grupp på facebook

Nu finns det en grupp på faceboox för Boxerläger 2013: 

http://www.facebook.com/groups/480115208718432/

Anmälning

Det kommer vara möjligt att anmäla sig fr o m 1 april 2013. Efter en viss tid (ca två veckor) kommer vi stämma anmälningarna och se om någon grupp blivit överfylld. I så fall kommer lottning ske. Förhoppningen är att det på detta vis blir så rättvist som möjligt och att så många som möjligt får den grupp man valt i första hand.

Boxerläger 2013 - Nyheter för året

Vi vill i mesta möjliga mån undvika kontanthantering under lägerveckan så det är därför bestämt att hela beloppet ska vara betalt i förväg. Senast den 1 juli ska hela beloppet betalt.

Nytt är att du kan anmäla dig i förväg till Boscars-galan. Detta är för de av er som av något skäl inte vill köpa helpension av Tånga. Endast Boscars kostar 250 kr. I mån av plats kommer det även gå att efteranmäla sig på plats (300 kr).

Nytt är även att du kan anmäla en extra hund om du vill träna två hundar samtidigt. Detta kostar samma som en kursavgift (1650 kr). Naturligtvis så betalar du då inget extra för kost och logi. Och lika naturligt så får du ha med dig flera hundar, men du får bara träna med det antal du betalt för. Du för även byta hund, t ex vid lunch eller varannan dag utan extra avgift.

Och nytt är även att du kan anmäla dig som "medföljande". Då betalar du naturligtvis ingen kursavgift. Men vi är tacksamma de som är medföljande anmäler sig då detta underlättar vår administration. 

Avgifter

Kursavgifter
Ordinarie 1 650
Extra hund  [1] 1 650
Medföljande 0
Boende 
Enkelrum 1 990
Del i dubbelrum 1 350
Husvagn en person 1 350
Husvagn flera person 1 600
Mat
Ingen mat  0
Helpension 1 550
Endast Boscars [2] 250

 

 1. Du får träna en hund i ordinarie kursavgift, vill du träna fler kostar det 1650 kr.
 2. Vid efteranmälan (i mån av plats) 300 kr.

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Friday the 19th - Klint & Klant Konsult.